Händer inte …

… så mycket hos mig nu. Samma gamla vanliga i princip, jobba, äta, sova … däremellan är min själ och tankar på ett helt annat ställe … om ca 1 1/2 vecka får jag väl svar på några frågor inför framtiden 😆.

Prideskyltningen börjar ta form …

20160727_160556.jpg

… fler hjärtan har gjorts …

20160727_151035.jpg

… vingar på plats …

20160727_160614.jpg

… RisteKnud har fått på sig nya kläder …

20160727_160650.jpg

… och jag undrar vad Agnes tänkte på när hon klippte och klistrade för att klä plexilådorna … Hon har något i sig som hon inte har berättat om, eller kanske inte vill berätta om. När jag kom in i köket såg jag det här ligga på golvet … vad vill hon med det? 🤔😅 (omedvetet, säger hon.

20160727_163119.jpg

… Nu nya tag … och bli klar med den där skyltningen, sen är det flyg som ska bokas, can’t wait!!! ✈🌴🌞❤

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Händer inte …

 1. Livet består nog till nittio procent av tomgångskörning.Till exempel,hur många år av sitt liv har man suttit på toa? hälsa sötnosen Agnes.Ha en fin dag!

  Liked by 1 person

 2. Människornas största problem är att de aldrig kan finna sig i dagens liv. Det ska alltid längtas och drömmas bort. Och förstår inte att man förkortar livet avsevärt att man är i själ och tankar ligger alltid förre än var man är.
  Njut av det du har runt om nu sen njuter du av när du är på semester och släpper det som är hemma.
  Dessutom alla har samma rutt dagligen livet ut. Äta sova jobba blogga.. För det mesta.

  Liked by 1 person

  • Det börjar bli lite trist att pendla, känns som om jag fastnat i ett ekorrhjul. Men … varje dag försöker jag hitta nya saker, kul saker … fast just dessa sista dagar så har det hela bara gått på rutin, där kommer det tråkiga och drömmar dyker upp … men vet du, nu är det en ny dag och det känns bättre och mer positivt än de tre första i denna vecka. 😊

   Gilla

   • Jag förstår att pendla är ingen höjdare. Fast på sätt och vist är ju just en egen tid.
    Jag jobbar ju på samma gata som jag bor. Så jag vet inte så mycket om att pendla, hur det skulle jag må av det. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s