När jag kom till …

… jobb imorse var det stök, damm och oreda … en timme efter var det fint igen, och jag/vi har fått en ny liten arbetshörna, 100 gånger bättre än tidigare. Jag är nöjd och glad 😄

20160729_124837.jpg

… och förutom att jag nu bokat flyg till Marbella, så har jag även köpt biljetter till Hamlet live på Kronborg slott i Helsingör. Det ska bli himla kul och spännande att se vad det är för något skådespel 😊

20160729_115921.jpg

2016-07-29-12.10.19.jpg.jpeg

… och jag planerar vidare för andra aktiviteter också … som att åka med Laxen från Ängelholm till Skälderviken längs Rönneå … Ja, jag är trött på att bara sova, jobba och äta och inte orka göra någonting när jag är ledig, så nu jäklar 😅

20160729_121237.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”När jag kom till …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s