Det blev tidigt i säng …

… igår, somnade på två röda sekunder, vilket nu innebar att jag vaknade alldeles för tidigt nu denna söndagsmorgon, 07.30 för att vara exakt. Jag som hade planer på att sova till minst 11.00 😆 … Lite kaffe, dusch och så där lite fix innan jag ska möta upp syrran och ungarna. Cad vi ska göra tar vi i nästa inlägg.

Men vet ni, Agnes kom på att vi ska ha en tävling … jag tävlar aldrig! Men okej då, hon med sin  stegräknare, tyckte vi ska tävla om, den som först kommer upp till 20 000 steg ska bjudas på ett/två glas vin … 😲 Har en känsla av att jag kommer förlora hundra gånger om, bli urfattig av denna tävling 😂.

Första dagen såg det ut så här …

screenshot_2016-07-29-11-48-41.png

… andra dagen så här …

screenshot_2016-07-30-09-41-04.png

… igår såg det ut så här … + några steg till … den stod på 7844 nu när jag kikade …

screenshot_2016-07-30-19-15-02.png

… japp … så är det med den saken. Har inget att rapportera om … det är för tidigt och igår var det ju bara jobb och hem … sova …

ÖgaMotÖga

P.S. När man ser att någon som heter Palle har ringt, runt 00.05 inatt från Marbella, då blir man orolig och undrar om något hemskt har hänt. Han ringer aldrig när jag är i Sverige, knappt när jag är i Spanien heller för den delen. Gulp, undrar om det är för tidigt att ringa honom och fråga vad han ville …. kanske bara en felringning, hoppas det 😨.

Annonser

3 reaktioner på ”Det blev tidigt i säng …

  1. Läskigt med såna samtal. Jag skulle ha ringt på en gång, fått veta att allt var bra och sen tagit utskällningen för att jag väckt personen i fråga.

    Stegmätare är verkligen peppande! 🙂

    Gilla

  2. Kan du inte fästa stegräknaren på hunden eller katten eller nåt? Na,för ett glas vin hade jag nog inte tagit många steg men för en helkväll/natt med Agnes skulle jag kunna gå hur långt som helst.Det är en vacker kvinna,Agnes.Nästan lika fin som du.Fy för när folk ringer så.Då blir man nervös.Ha en fin dag på Råneån:-)!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s