Måndag …

… ledig dag, och mina planer för dagen gick i kras. Ösregn!

Jag tänkte ju kidnappa syrrans son, åka till Ängelholm och åka med turbåten Laxen till Skälderviken och äta glass i hamnen. Istället sitter jag här hos syster under ett stort parasoll och lyssnar på regnet … så typiskt. Mest tycker jag synd om ungen som såg fram emot båtturen och glass, mest glass tror jag 😆

20160801_103614.jpg

20160801_103649.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Måndag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s