Det där med …

… steg. Jag undrar hur mycket man ska behöva gå, i hur många timmar för att uppnå de där 20000 steg. Jag tyckte jag gick och gick, upp o ner för trappor, runt och runt i flera timmar i Söndags … vad jag kom upp till … är de här ynka …

screenshot_2016-08-03-06-08-58.png

… alltså, det måste vara något fel på den där räknaren, och att jag bara har gått i två timmar, det vet inte jag om jag ska tro på 😬.

En annan sak som jag är allvarlig med (jag kan vara det ibland), det är angående den danska tjejen Emilie som är spårlöst försvunnen … Jag har svårt att begripa hur en människa kan försvinna så, oavsett om det är självmant eller något brott. Lider med hennes föräldrar och vänner … fy, vilken smärta, ångest och sorg de måste känna, av att inte veta vart hon finns (vad vi får veta genom media).

Jag hoppas hon kommer till rätta snart …

20160802_190427.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

15 reaktioner på ”Det där med …

 1. Jag tyckte att jag promenerade jättemycket i helgen tyckte jag men det blev bara 5000 steg lite snopet faktiskt.. Den danska tjejen ja tyvärr så har hon nog råkat ut för något.. Här i Sverige var det ju förra året Lisa Holm men hon hittades ju ganska fort.. Synd om tjejens familj det måste ju vara en mardröm….

  Liked by 1 person

 2. Jag har mitt mål på 10000 steg om dagen. Går lite sisådär att uppfylla detta emellanåt när det är så varmt här. Utom när vi är på resande fot då, för då blir det mycket gående. Och det hörs ju på namnet: ”resande FOT” 😉

  Gilla

 3. Jag har slutat med det där….alltid när jag gått hur mycket som helst under en dag..ja, då har den där mojängen suttit fel och det står 785 steg……..
  Eller så plötsligt har jag gåt 35000 steg….nej, jag kör på känn! ( om jag promenerar slår jag på gpsn på mobilen- då får man exakt! )

  Liked by 1 person

 4. Det är inte hur många steg man tar utan vilka steg man tar.
  ”Ett litet steg för människan men ett stort steg för mänskligheten”
  Jag tror att alla dina 13000 steg är kvalitetsteg:-).
  Jag börjar luta åt att vara för dödsstraff just i fall som Lisa Holm.Ja,livet för de efterlevande blir ju aldrig mer likt något.
  Ha en fin kväll!

  Liked by 1 person

  • Alltså nu … som sittandes i buss, från morgon till kväll när jag åker hemifrån och hem igen … är jag på över 11000 … blir fler när jag väl kommer av. Innan vi klev på tåget … och under arbetstid var den över 10000… när jag lämnade arbete, strax över 9000 … 😂
   Och ja, Lisa var ju så barbariskt och fruktansvärt, vet inte hur många ton tårar jag grät där. Fy fan!

   Gilla

 5. Usch, otäckt med folk som bara försvinner. Händer allt som oftast hos oss också. Ofta handlar det om brott av ett eller annat slag. Hoppas hon hittas välbehållen.
  Rekommendationen för steg är 10 000 per dag. Det försöker jag hålla mig till. 😃

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s