Kommer ni ihåg …

… den där ”Find sleeping Daniel”, som jag tidigare berättat om? Och som jag skrev sist, att jag undrade hur många som finns i butiken. Tro fasiken att igår, när jag släckte lamporna i butiken … vad ser jag då där i proppskåpet?

Jo, den här … undrar hur länge den varit där, för den har jag inte sett förr … Daniel är ju på semester … jo, jag är kanske blind när butiken öppnar och när den stängs.

20160803_180708.jpg

… Och för dem som tjatar och tycker jag ska börja träna, och tror att man rör på sig för lite och har ett slappt arbete, att arbeta i butik är det slappaste arbete man kan ha, ett arbete där man bara står och ler och ska se söt ut … ”Shit in hilvete” säger jag, lägger även till ”No way!”, ”Forget it!”…

Från när jag gick hemifrån mot arbete och satte mig på färjan på väg hem, såg min stegräknare ut så här … så kom inte igen och säg att jag ska börja träna, jag rör mig nog mer än vissa som går på gym en timme om dagen, eller tre ggr i veckan … nog fasiken flänger man runt i butiker också, lite för mycket ibland kan jag tycka …

screenshot_2016-08-03-20-05-42.png

… när jag väl var hemma och lagt mig såg den ut så här …

screenshot_2016-08-03-23-47-52.png

… ja, så shut din mun 😉…

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Kommer ni ihåg …

  1. Jag har faktiskt noterar att det finns väldigt få som jobbar i butik och som är överviktiga.Det måste ju hänga ihop med att de rör mycket på sig.De kvinnorna som jobbar i fruktavdelningar måste vara bland den personal som har yrkets slitigaste jobb.Tunga lyft hela tiden.
    Drygt 14000 steg,det tar sig.Snart får dina jobbarkompisar bjuda dig på en hel krogrunda.
    Ha en fin jobbedag!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s