Mitt hjärta smälter …

… jag får även ont i hjärtat när jag läser om hur vissa av dessa hundar/valpar har blivit kastade i soptunnor, i lådor vid soptunnor, övergivna på olika sätt.

Triple A i Marbella är mångas räddning. Många vet hur badly jag vill ha hund, näst på desperat. Har sedan jag var liten suktat efter att ha en Saluki, men nu går mina tankar i andra spår … ska jag ha hund så blir det helt klart en från Triple A.

På tåget till jobb satt jag och blev tårögd och ännu mer desperat när jag tittade igenom Triple A’s valplista … Jag blev störtförälskad när jag såg Alan, kände direkt att honom vill jag ha!

Se bara ❤❤❤

wp-1470302050440.png

wp-1470302044315.png

wp-1470302056465.png

wp-1470302038158.png

wp-1470301918893.png

Jag har terrat mig själv och The Bodyguard på facebook, sänt honom bilder och ”gapat” efter att han ska åka dit och hämta Alan till mig 😂 … har till och med postat en video på min ”vägg”. Den här:

… alltså ärligt, Läsare … jag gråter snart av frustration av att jag inte har kommit ner ännu, men vänta bara … 😍

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Mitt hjärta smälter …

 1. Ja,folk är inte kloka.En morgon när jag hämtade tidningen låd där i postlådan två små kattungar.Någon hade tydligen dumpat dem levande där och hoppades väl på att de skulle bli omhändertagna.Jag hade en dryg månads jobb med att flaskmata dem var fjärde timme dygnet runt i en dryg månad.De blev som barn till mig och några mer tillgivnare katter som vuxna får man leta efter.Valpen du fastnat för är riktigt riktigt gullig!

  Liked by 1 person

 2. Ja, usch så grymma människor kan vara mot djur…
  Jag vill också ha en hund, men inser att jag som ensam person inte kan ta hand om den, inte ge den all tid den behöver då jag jobbar så mycket. Och så skulle jag knappast ens ha råd med djur… omsorgen kostar.
  Kram till dig!

  Liked by 1 person

  • Ja, Alan är så söt. The Bodyguard vill inte ha en hane … har envisas med tik … lättare att ha med att göra säger han (?) … men han är väl ett hundprofs så jag litar på honom. Snabb var jag och hittade världens fulgulligate tik, Rafaela heter hon. 😀 Henne gillade han nog väldigt mycket!!! 😀 😀 😀

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s