Känner ni också …

… i magen om något inte står rätt till, när ni råkar tänka på något eller någon … eller rättare sagt man har en konstig känsla i magen, och den ting eller person dyker direkt upp i huvudet. Man får en liten oro, ont, dålig känsla i magen. Det finns givetvis också magkänsla när man känner på sig att något blir kul och positivt utan att veta vad, ofta stämmer det … man får sig en överraskning som man blir glad av. Men just den ”dåliga” känslan … den är inte kul … och många gånger får man reda på vad det är, det värsta är när det där tinget/personen dyker upp som ett spöke under känslan, och då blir det ännu värre och starkare … så att man blir nedstämd, orolig och undar: Varför? Vad är det för mening med det? För vilken anledning? Är det ren ondska? Ren förstörelse, eller vad? Avundsjuka? Svartsjuka? Varför? Vad är nöjet? Vad är tillfredsställelsen?

Ja, den onda känslan dök upp huxflux idag på arbete, mitt i min lugna, nöjda och glada dag … varför?

Däremot har jag en positiv känsla för mitt beslut, det som jag kommer göra … där känner jag mig trygg i, och väldigt energisk och positiv till …

Ni Läsare, känner ni också så? Har ni också magkänslor (kom inte nu och säg ”ja, diarre, magsår, magkatarr, hunger och sån’t shit 😂), men om ni har det jag menar, stämmer det i verkliga livet då?

Men nog om det … café OH! har fått igång sin uteservering nu … jättestor är den, och fylld av medelålderskrisiga människor 😂 …

20160805_185902.jpg

… så att jag till och med fick stå och köa för att komma in … alltså jag stod nästan bakom tjejen

20160805_190029.jpg

Dags att hopp in i färjan ..

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Känner ni också …

 1. Nä guskelov kanske så har de dåliga saker som hänt kommit som en blixt från en klar himmel.Tänk ifall man långt i förväg skulle gå och behöva veta dåliga saker.Fast vissa saker vet man ju att de förr eller senare kommer att inträffa,typ få pension,bli gammal och skröplig.Nä,jag vill inte veta,huuh.

  Liked by 1 person

   • Känslan som du beskriver känner jag igen men den brukar inte stämma,ens sinne blir på.ett ögonblick förmörkat och man känner sig illa till mods.Men som sagt,jag kan inte minnas att det någon enda gång stämt för mig och tur är väl det för tankarna har ibland varit väldigt mörka och skrämmande.
    Ha en fin jobbedag!

    Liked by 1 person

 2. Det händer mig relativt ofta. Jag känner på mig något, pratar om det med familjen, och så händer det. Ingen här reagerar längre. Det är sällan det handlar om vår familj, oftast personer i vår omgivning. Ännu konstigare, om vi nu är inne på det spåret, är att jag helt plötsligt kan få ont någonstans, som håller i sig i ett par dagar. Som när jag fick ryggskott med femton förskjutna kotor, trots att jag aldrig någonsin, varken före eller efter haft det minsta lilla ryggont ens. Sedan fick vi veta att en kompis till vår dotter skulle in på operation och steloperera delar av ryggen. Eller när jag fick spränghuvudvärk under två dagar, jag som aldrig har ont i huvudet. Det gick inte över med någonting, och jag började tror att jag plötsligt fått migrän. En kille i släkten hade samtidigt åkt in på sjukhuset efter att ha svimmat hemma. Det visade sig att han hade en tumör i huvudet.

  Gilla

  • Men fy så hemskt!!! Riktigt så allvarliga saker har jag inte varit med om. Måste känts jobbigt när du fått reda på det.
   Nu ska man ju inte leka med sådana ”krafter”, men kan du känna om mina planer för Spanien går bra till nästa år? 😉 Nä, skämt o sido.
   Min mamma har ungefär som dig faktiskt … tycker det är lite läskigt.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s