Undrar lite …

… är det bara jag som får den där höstkänslan om morgnar och vissa dagar? Nu de sista dagar jag vaknat har jag börjat tända lamporna, det är ett annat ljus i rummen. När jag går ut är det den där småråheten som hänger i luften, lukten är annorlunda … jag har börjat frysa nu de sista dagarna. Sommaren här tycker jag har varit väldigt kort, och är inte beredd för hösten ännu. Vart tog sommaren vägen? Tycker det varit mest regn. Nåja, jag har iallafall fått bada i poolen två gånger 😆.

(Bilden är en googlebild, det har dock inte gått så här långt än)

screenshot_20160805-064841.jpg

… På tal om hundar … många bloggare skrev om hundar igår tycker jag, kanske smittar av sig? He he 😆 …

The Bodyguard tyckte att Alan var söt och fin med ett svart och ett vitt öra, men om det ska vara hund, så ska det vara en tik. Jag får väl ge mig där då 😣. Jag kollade efter tikar istället … och då såg jag Rafaela … hon är ju helt underbar till utseende, ca 8 månader … men om henne skrev han iallafall, ”henne skulle han vilja träffa”. Jag kommer tjata sår i öronen på The Bodyguard tills något händer … hahaha … ska bomba honom med bilder.

wp-1470343487157.png

wp-1470343491954.png

wp-1470343496664.png

Förmodligen blir det inte Alan eller Rafaela då de säkert blir tagna innan jag kommer ner för längre tid. Vilket fall som helst har jag kollat upp lite … både om Triple A och läst en massa på Jordbruksverkets hemsida, om EU-pass, vaccinationer osv. vad som krävs, måste ligga ett par trin före i det hela. Frågade även på Facebook i gruppen ”Svenskar i Marbella”, om någon har erfarenhet av att skaffa hund från Triple A, fick två svar, bra svar … mer än dem behöver jag inte … kommer det fler med olika erfarenheter och åsikter blir jag bara förvirrad och osäker.

wp-1470344655029.png

Nu börjar dagen Fredag … snart är jag ledig två dagar, gött ska det bli … men då ska jag ”plugga” 😆. Trevlig helg på er alla.

ÖgaMotÖga

Annonser

13 reaktioner på ”Undrar lite …

 1. De verkar ju seriösa och bra på Triple A.Der är ju bra att få vacc.och papper redan vid övertagande.En enda fördel med EU är att det är enkelt att resa med hund inom Europa.Pass och vaccinationer så är det bara att åka kors och tvärs.Dock har jag för mig att det kan krävas olika vaccinationer beroende på var man åker.
  Jo,den ångestfyllda hösten är snart här.Vi går mot kallare och mörkare tid.Man får ta det eller flytta söderut:-).
  Ha en fin jobbedag!

  Liked by 1 person

  • Olika vaccinationer beroende på land är det säkert, vad jag läst. Blir flytta till södra blir det säkert för min del 😊

   Gilla

 2. Jag har upptäckt höstkänslan har fått tända lamporna vid tio tiden två kvällar i rad och ja det känns kallt på morgonen.. jag vill inte heller ha höst ännu känner mig lite lurad på sommaren eftersom juni var dålig och juli varit lite till och från.. och sen är det helt plötsligt över..
  Lite roligt att du tar upp det för jag noterade också att det var mycket hundar igår .. hade det ju även själv.. Hunden Rafaela så helt underbar ut.. Och jag tycker det är toppen när folk tar hand om och räddar övergivna djur.. Tummen upp lycka till och framför allt ha en fin helg..
  Kram!!

  Liked by 1 person

  • Tack! Visst är hon fin? Sonen skrattade så han dog när jag visade henne för honom … fast till slut tyckte han nog att hon var lite fin iallafall, trots ”skabbig” päls. Men hon är rätt ny på stället, och var väldigt mager och smutsig när polisen hittade henne. Men bättre kommer hon bli 😍.

   Liked by 1 person

  • Jag vill också ha sommar. Hösten är otroligt vacker med sina fina färger, men bara om det är vindstilla och soligt. 😆

   Gilla

 3. Men? Är det höst redan där hemma? 😦 Här har vi 35 grader och klarblå himmel…nästan lite väl varmt!
  Jag smälter också när jag ser såna där hundar! Skulle kunna ta hand om dem allihop!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s