Från och med nu …

… eller efter denna dagens slut, upphör mitt larveri med onödigt vinintag, onödiga cigg i handen, onödiga köp av nagellack för att hitta perfekta färgen, och pensel. Onödiga köp av allt faktiskt. Men nödvändigt var det att köpa nya skor, då jag mitt smartass trodde för ett par dagar sedan att jag kunde ta en genväg, genom en åker … i mörker. Såg ett traktorspår och gick längs det, i gyttja, vattenpölar och mellan bikupor … tur bina sov 😨. Såklart tog spåret slut, och då var jag nästan framme … vägrade gå tillbaka och slira runt så jag höll på att ramla och bryta benen … den korta sista streckan visade sig inte vara så kort, utan jag gick i högt vete … sorry bonde, jag hade inget val och fick dåligt samvete av att trava ner ett par strån … men som sagt, synden straffar sig själv. Mina skor är ej brukbara längre, mina jeans är inte som de brukar vara, inte heller mina strumpor …

Nya skorna …

20160807_134248.jpg

… och jag har varit skarvig med det här, så jag måste starta om från början 😣… för jag har glömt lite grann … så nu, lite av detta innan syrran kommer …

20160807_134420.jpg

Ha en skön söndagspromenad alla, det ska inte jag ha … alltså, ingen promenad.

2016-08-07-13.46.08.png.png

ÖgaMotÖga

Annonser

18 reaktioner på ”Från och med nu …

 1. Vilka sexiga skor! Riktigt riktigt fina.Har inte du slutat röka för några inlägg sedan eller minns jag fel?
  Fin kväll tillönskas!

  Gilla

  • *vissel ljud* jo, men det gick inte så bra … Agnes hetsade upp mig. Vi har en tävling … igen. Sluta-röka-tävling, den startar efter Halloween … 😂😂😂

   Gilla

   • Hahaha … nja, hon är nog som mig … gillar inte tävlingar, men nu har hon ju träffat en likasinnad som inte tjatar om dessa tävlingar … mer att de kommer glömmas bort rätt snabbt. 😂

    Gilla

  • 😂😂😂 jo, jag borde kanske ha med mina fulskor i väskan och inte slängt dem … om ifall någon liknande briljant ide skulle komma. 😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s