Zzzznark!!!

… Igår hände det igen … jag kommer hem från jobb, käkar, tänkte bara vila lite … för jag ville se en serie som sonen tjatar om att jag ska prova titta på. Vad händer tror ni? Jag vaknade 08.30 imorse … sist jag tittade på klockan igår kväll, strax innan ”vilan”, stod hon på 21.15 … inget mer minne från den kvällen kan jag säga. Vaknar fullt påklädd och smink i hela ansiktet … :-/  … vaknar på råga av allt till ett fulväder, hoppet för bad och varmare dagar är förbi, finns inget hopp om det längre, inte på denna plats i Sverige iallafall … så lika bra att höst och vinter kommer, så tiden susar förbi till mitt nya steg i livet. För det steget är fullt välkommet för mig. 😀

Tiden på jobb igår gick rätt fort, för att vara en Lördag … annars så är Lördagar så dryga att jobba, även om det är två timmar mindre arbetspass … brukar kännas som om man stått i en vecka bara under fem minuter … så långsamt går tiden på Lördagar.

Men grannarna till butiken, Alan, Louise och Hubert de kom glada in i kontoret efter stängning, och ville så gärna visa upp lite priser. Taxen Hubert är på träning för att bli jakthund, och han visade sig igår på en tävling att han verkligen kommer bli god och duktig på det. Synd bara att han är lite blyg inför att bli fotograferad, eller han han bara blivit snobbig och vänder ryggen till …

20160806_1708260.jpg

… det var bara att gratulera och önska dem framgång i livet. Tråkigt är att de ska flytta, hur ska jag kunna klara mig utan morgonpussar och kramar från Hubert när jag kommer på morgonen, vid lunch och ofta när jag ska hem … och när han springer in i butiken bara för att säga Hej. 🙂

Söndag … kräftor och vitt vin väntar …

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Zzzznark!!!

 1. Samma här dock bortsett från sminket.Vaknade klockan fem med en rejäl hammare och hade en hel timme till sex och då gick jag upp.
  Ha en fin söndag med kräftor och vin.Nu blev jag jättesugen på kräftor.Det blir nog en tur till affären senare.

  Gilla

  • Jo, det är den som jag ska se. Hannn inte sätta på den igår … :-O
   Sett ett avsnitt … men jag var tvungen att snabbspola flera gånger i det avsnittet. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s