Hujedamig!

… vilket jefla busväder det blev nu, rena rama höst, med regnskurar, blåst och grått … fast det är inte så kallt ute. Tog en ganska lång promenad till ett ställe för att få mer information om anmälan till det jag ska göra. Satt en timme i kö innan jag kom in till tanten … för knappt fem minuters info. Och den info jag fick var inte mer än det jag redan vet … lite frustrerande faktiskt, men det är väl bara att bita ihop. Inte mitt fel att jag är så smart och kunnig … hahaha 😀 Men man vill ju gärna veta något man inte redan vet, eller hur? Så första steget fram känns som om jag inte tagit något steg, trots att jag har … kommer inte kunna vänta med att ta andra steget, så det gör jag nu … Stegen hem från stället hamnade i regnskurar som sagt, men där bet jag också ihop och tänkte inte tänka sura tankar om väder och vind, bara att acceptera … kanske till och med njuta av att få uppleva dessa ”friska” vindar som vissa inte får i många andra länder 😀 …

Spegelskor

20160808_112331.jpg

… Igår frossade jag i kräftor … fi fasen vad gott det var. Jag älskar kräftor!!!

20160807_160348.jpg

20160807_160356.jpg

20160807_162059.jpg

… efter det slängde jag mig i sängen och började titta på serien ”Stranger things” … och tro det eller ej, jag lyckades plöja igenom 5,5 avsnitt innan jag somnade … måste vara mitt rekord det där!!! Förstår inte själv hur jag lyckades. Men det är väl som bloggaren Pysbloggen skrev i en kommentar: ”Det kan inte ha varit Stranger things, då somnar en inte😉” Hon hade så rätt, så rätt … efter alla gånger jag skrivit hur jag somnar ifrån serier hela tiden.

Nä, nu ska jag börja ta steg två i min plan …

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Hujedamig!

 1. ohh…rostat bröd. Vad jag älskar det.
  Gillade dina tankar om regn och vind. Så ska det låta. 🙂
  Arbetsförmedlingen har inte utvecklat sig en endaste dugg på sen 100-talet. Fortfarande kan de ge mer info än man redan vet själv.

  Gilla

  • Det var inte arbetsförmedligen … men inget verkar fungera som man vill … utom om man själv tar reda på fakta och allt man nu behöver, gå sin egen väg utan ”hjälp” av kommun. :-/

   Gilla

 2. Jag kan kolla på kräftor och se andra pilla med dem men nöjer mig med rostat bröd 🙂
  Och vädret, ja… då som det svänger och påminner om höst undrar man om det nånsin ska bli sol och varmt igen – men det blir det ju 🙂

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s