Vilket ruggväder att …

… vakna till, hu! Det enda positiva är att det är ändå fortfarande ganska ljust ute vid 06.45 … ljusare än när jag släckte lampan, då var det kolsvart. Jag är en sådan som inte kan sova med gardiner eller persienner fördragna för fönster (inte i Sverige iallafall), har väldigt svårt att vakna på morgonen då … vill vakna med att ljuset kommer fram. Är det då dessutom den mörkaste tiden under vintern, så blir det ännu värre … om jag inte har en lampa tänd med svagt sken under natten, och det har inte med mörkräddhet att göra 😆. Det är för att kunna vakna.

För att pigga upp mig själv blickar vi tillbaka några dagar och veckor, när solen sken och värmen fanns … 😍

wp-1470660462114.jpg

Vi kan blicka tillbaka ända till för ett år sedan också … här är vi, på väg med cykeltaxi … vanlig taxi kunde inte köra ända fram till strandrestaurangen vi skulle till, så de erbjöd denna skjuts (minns inte om vi betalade, eller om det var gratis … tror det var gratis.), för det var så långt att gå på ”bryggan”.

wp-1470684638187.png

Godmorgon!

ögaMotÖga

Annonser

13 reaktioner på ”Vilket ruggväder att …

 1. Nu hade jag tappat bort dig igen lade till dig för tredje gången och följer jag blir inte klok på min dator 😦
  Ja vi har verkligen höstkänsla nu får tända lamporna vid 10 på kvällen och det ljusnar inte så tidigt längre.. igår hade vi mörkgrå himmel och det blåste halv storm kändes inte så kul alls men idag skiner åtminstone solen 🙂
  Kram!!

  Liked by 1 person

   • Vet inte om det är min dator eller WordPress.. det är fler än dig som försvinner .. hade ett stort fel på datorn nu i 2 dagar men flelet försavann när windows uppdaterades.. Håller med dig det känns väldigt mycket höst var kolsvart klockan 10 igår kväll och idag vräker regnet ner usch.. Kram!!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s