Rena rama …

… terapiarbete hade jag igår. Klistra fast miljoner (kändes det som) nya streckkoder på nytt sminkmärke vi fått in i butiken … tog mig så gott som hela dagen. 20160810_115113.jpg

… har kännt mig sjukt tråkig och negativ de senaste dagar. Har inte haft lust att göra något som helst. Känner mig ostimulerad och rastlös, på det sättet så man blir negativ, och det är inte likt mig … men nu är det så.

Men igår efter arbete, mötte jag gamle Kaj på färjan hem. Vi pratade och pratade, jag om mitt Marbella och Daniel, han om sin skilsmässa och funderingar om livet. Ja, vi kan gagga på en hel del. Jag lämnade honom och gick till Butterick’s i Helsingborg för att hämta upp lite saker till Köpenhamnsbutiken. Mötte Kaj igen, och vi mötte en annan ensam själ som ville prata och ha sällskap. Sociala och öppna som vi är var det inga problem att han fick prata om livet med oss. Hopp upp på en färja igen och tog en tura …

20160810_193040.jpg

… sen kom det impulsiva som piggade upp mig, något som jag verkligen behövde i min tråkiga vardag som mestadels består av sova, äta, jobba … inget annat. Den där nya ”vännen” bjöd med oss till sin båt som han lagt till i Norra hamnen i Helsingborg … och gissa varför han gjorde det!? Jo, det ska jag tala om … Kräftor!!!

Han ville bjuda oss på kräftor för han ville inte sitta ensam och äta, hans tjej kunde/ville inte komma. Han var lite ledsen för det tror jag, då han köpt världens godaste kräftor, vin och allt. Så där kom vi, jag och Kaj, och piggade upp honom, och höll honom sällskap. Tre ensamma människor som var ledsna på olika sätt … Kaj som skilt sig och blivit ”blåst” på 300 000, killen som var övergiven av sin tjej, och jag då som tycker jag börjar få världens tråkigaste pendlarliv och saknar Daniel och Marbella. Förstår ni pratet mellan oss? 😂😂😂 Där satt vi tre stycken gnällspikar och beklagade oss och ditt och datt, hahaha …

20160810_203553.jpg

20160810_203710.jpg

20160810_204004.jpg

20160810_204251.jpg

… sen blev det mörkt och dags för mig att åka hemåt …

20160810_204944.jpg

… glad och nöjd efter den spontana dag somnade jag som en liten kulting, och allt var svart tills klockan ringde imorse …

God morgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Rena rama …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s