Kom galet tidigt …

… till jobb imorse. Pga att min buss kom tidigare än vanligt till Helsingborg och jag hann med färjan 07.10 … så efter allt som ska göras i butiken var färdigt hade jag gott om tid att fixa och trixa lite annat, innan butiken skulle öppnas.

Som att göra collage, hahaha … nördmig. Finns nästan inga bilder på mig från Spanien … jag har tusentals bilder därifrån, men självaste jag finns kanske på en 30 st. av alla dessa. Ska bli bättring på det tror jag … vilket fall som helst, här är lite ego-marbella-bilder …

wp-1470988722423.jpg

… och med andra jag mött på vägen där nere …

wp-1470988728625.jpg

… längtar så mycket … inte lång tid kvar nu. 😍

Jeflar vilket intressant inlägg, som en en intressepil rakt in i ögat.

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Kom galet tidigt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s