När får jag …

… mitt sovdiplom? Undrar bara. Igår var det en sådan kväll där jag skulle vila 20 minuter innan annat skulle göras. Hade lite lyx igår … gick hem en timme tidigare från jobb, fick lyxen att bli hämtad i Helsingborg … var hemma vid 19.20 istället för 21.30 … lade mig ner vid 19.50, skulle vila … jag vaknade … vet inte när. Gick upp tvättade av mig och somnade igen … svart fram tills klockan ringde 05.40 … Jag som skulle snacka med sonen om skola och allt …

Hepp, ny dag och vi får väl se vad som händer. Och vet ni, det är sol ute! Fast mina fingrar är stelfrusna … så jag gick och funderade på vart jag ska träffa The Bodyguard när jag kommer ner till Marbella, för jag vill nog inte åka hem direkt … måste lapa lite sol med en öl innan dess … har ju inte speciellt mycket packning om man säger så. 😆

God morgon!

wp-1470980322074.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”När får jag …

    • Jo, säkert lika jobbigt … jag tror jag är en blandare där, antingen för lite eller för mycket. Men i Marbella brukar jag komma in i den ”normala” sovtiden. 😄

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s