Första Lördagen …

… på länge jag är ledig. Tur var det, för jag vaknade av värsta kvinnoskiten som finns … hade aldrig klarat av att jobba med den idag. Hela dagen har gått åt att bara ligga i sängen. Nu har jag också fått svar på varför jag sovit så mycket som jag gjort de sista dagarna, Örk! Men tur är det att det kom nu och inte när jag reser, det är aldrig kul.

Har tagit mig i kragen nu sen eftermiddag och samlat ihop kläder som ska packas, fast först tvättas och strykas … fast det väntar jag med till imorgon. Sista minuten på ett ungefär … Det känns vädigt bra att åka nu, nu när det är en mindre storm och regnväder. Som jag längtar till solen, värmen och kärleken.

Hittade en ny app (nördiga jag), men detta är en bra app … nu är det spanska språket som ska läras 😀

Finns hur många språk som helst … enda nackdelen är att den är på engelska, och jag är kass på engelsk grammatik, så kass att sonen skrattar åt mig. Men vet ni … den kanske också blir bättre nu under mina ”spanska lektioner”, två flugor i en smäll liksom. Hahaha …

Duolingo heter appen.

wp-1471109114991.png

… hade en mysig dag med Rana på arbete igår, hon är så rolig, vår lilla praktikant 😀 😀 😀

wp-1471109123794.jpg

wp-1471109128058.jpg

… nä, vet ni … jag tror nog jag slänger i tvätten nu iallafall … måste fixa naglarna också, de ser hemska ut … under en vecka har nästan alla naglar fått sprickor, så så här korta naglar har jag inte haft på hur länge som helst … så himla typiskt, man vill ju se bättre ut än vanligt när man åker till Kungen. Hahaha 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Första Lördagen …

  1. Njut av dina lediga dagar! Går Rana omkring hela dagarna med de klackarna? Hon ser glad och vänlig ut.Ni är ett glatt gäng i er butik.Goda arbetskamrater betyder mycket.
    En fin Söndag!

    Liked by 1 person

    • Ja, jag hörde det samma om Marbella och vissa tycker jag ska boka chuttelbus för det är galet mycket människor … men jag tror jag klarar mig med vanlig flygbus från flygplatsen. Jag är rätt snabb ut från flyg och till bussbiljettkassan 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s