Imorse var jag …

… smått förvirrad. Visste inte riktigt vart jag var, visste inte vilken dag, visste inte om jag skulle jobba eller ej, visste nada. Har drömt så mycket, så jag visste inte vad 😂. Vilket fall som helst så vet jag nu när jag sitter på bussen att min plånbok ligger där hemma! På grund av att jag rensade ut väskan igår på massa skit. Däremot har jag mina resehandlingar osv i den nu … vet inte hur jag tänkte där … 😮.

När jag väl kom på att plånkan inte fanns med, så var det way to late om man säger så.

20160815_062659.jpg

… och som vanligt sitter man ensam i bonnahålan för att få transbortmedel …

20160815_062814.jpg

Ha en bra dag, jag ska väl göra mitt bästa. 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Imorse var jag …

  1. Jag kan inte hålla mig för skratt:-) livet är fullt av små och stora förtretligheter och däremellan ett och annat dopp.
    Ha en fin måndag!söndagen är åtminstone över för denna gång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s