Det var en …

… trevlig dag igår. Jag flydde som sagt hemifrån, gjorde de köp jag skulle … gick till Zest och sa hej till Raul, vidare till Plaza bar och sa hej till ytliga bekanta. The Bodyguard kom och blev i sällskap med två trevliga skottar … Vidare gick vi fyra till Japanen i hörnan och åt, pratade, skrattade …

20160818_163011.jpg

20160818_163233.jpg

… jag och Susan började prata om att jag borde skaffa hatt på grund av solen … jag känner mig väldigt obekväm med det, men det är kanske en vanesak … likaså har jag svårt att ha solglasögon på mig … men jag provade hennes hatt … så jo, kanske jag går och köper en …

20160818_1740160.jpg

… det var också en som gick ner på knä och friade till mig 😍 … dock så fick jag en ölkapsyl som inte ens passade mitt lillfinger 😂😂😂 … där efter försökte han bryta nacken av mig …

20160818_193611.jpg

… En stund senare skulle vi gå hem … då hände det något! Jag blev helt oprovocerat attakerad av någon äldre kvinna. Drog mig i håret och sparkade mig, fattar ingenting! Jag är den som inte slåss, utan jag gick så fort jag kom loss från hennes grepp om mitt stackats hår. En polis eller vakt kommer och frågade om jag var okej, och undrade om jag ville göra en anmälan. Jag sa nej, jag ska hem. Och gick efter ett par frågor. Där blev jag också av med The Bodyguard. Gick till Planet Beat, för jag tänkte att jag skulle se honom, typ den enda väg för att komma hem … tröttnade efter att ha målat naglarna och druckit knappt en halv öl. Upptäcker då att jag hade alla nycklar hem … vart i helskotta var den där friaren? Gick till El Jardin, för jag tänkte att The Bodyguard skulle vara så klok att gå dit och förstå att jag väntade på honom där, så han kunde komma in i vårt område och hem … Nä vet ni. Ingen Bodyguard i sikte … jag tröttnade att vänta så jag gick hem. Gick inte att ringa honom heller 😩 … grejen var den, när jag väl är hemma, kunde jag inte låsa upp dörren in till lägenheten!!!! Så jag satte mig och väntade på att den där dåren skulle höra av sig … det gjorde han också. Han hade varit på El Jardin! För att ladda mobilen, de hade sagt till honom att jag varit där. Dock är han skyldig dem ölpengar … för jag hade tydligen dem också i min väska 😂. Inga sura miner … men jag kan inte låta bli att undra varför en okänd kvinna börjar ”slå” mig? 😨 Fina blåmärken på benen har jag nu … 😧

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Det var en …

 1. En trevlig dag, som inte slutade lika trevligt! Vad otäckt! Hade du i i misstag på ngt sätt provocerat henne eller…? Vad sade polisen? Usch! Hoppas detta inte händer igen!

  Gilla

 2. Men usch och fy! Att bli påhoppad sådär… Hon kanske tog fel på person? Hur som – så ska man INTE göra i vilket fall…

  Tycker absolut du ska skaffa hatt – du är jättesöt där du sitter och är glad i hatten 🙂

  Gilla

 3. Men usch så obehagligt med påhoppet 😦
  Hoppas inte du råkar på den hemska människan fler gånger!
  Och hatt och solglasögon är ett måste här nere….och solfjäder 😉
  Kram

  Gilla

 4. Vad otäckt tycker synd om dig måste ju vara lite chockartat att bara bli överfallen så där.. Tur att det bara var händerna hon använde och inte något värre.. Dårar finns det ju gott om numera det har vi ju både sett och upplevt.. Hoppas du inte springer på henne några fler gånger.. Tröstkram!!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s