Igår var det …

… den bästa dagen på länge. Som jag skrev igår, ingenting gjordes, förrutom det jag redan skrivit. Satt hur länge som helst på balkongen och läste boken ”Mördar-Anders”. Jag som inte ens är en bokläsare lyckades sitta och slappa där ute och fnittra över författarens ordval, hahaha 😂.

Redan nu börjar jag få lite småstress över att jag snart måste åka hem, vill inte lämna detta paradis.

20160820_212919.jpg

20160820_212945.jpg

Paradis är det kanske inte för alla, framför allt när olyckor händer. Som i förrgår, när vi satt på Victor’s Beach och såg det här på långt avstånd. Nere i marinan i Puerto Banus var det en båt/yacht som började stå i lågor … tur var den att elden inte spred sig till de mer luxurösa ”båtarna”. Nu är denna båt ett minne blott … sänkt till botten kan man kanske säga, men det är precis vad de gjorde, sänkte den.

Bilderna har jag ”lånat” från en sida på Facebook, en nyhetssida, jag själv satt ju bara och så det enorma rökmolnet, och jag förstår inte hur The Bodyguard kunde se flammor … iof sig så har jag väl en väldans kass syn …

fb_img_1471721314050.jpg

fb_img_1471721302804.jpg

… nu, ska jag fortsätta ära min frukost … frukost bestående av melon och ananas … för att sedan ta mig ner till Studio 68 och möta José Antonio. Efter det blir det nog poolen här hemma, borde utnyttja den också lite … även om det är lite mer bris idag än igår … men varmt är det …

20160821_100017.jpg

Ha en skön Söndag och glöm inte ta era söndagspromenader nu, för det ska inte jag göra 😆

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Igår var det …

 1. Så otäckt med branden på båten! Hoppas ingen kom till skada!
  Förstår att du känner stress över att snart behöva åka hem igen 😦 Det är verkligen ett annat liv man lever här nere!
  Ha en skön söndag

  Liked by 1 person

  • De sade att om vinden skulle varit åt andra hållet skulle den där lyxliraren följt med, vilket skulle keda till explotion och där efter risk för att närliggande restauranger skulle ryka med. Tur att det var hyfsad stilla vindar mot andra sidan 😨

   Gilla

 2. Måste du alltid tänka framåt? Du kommer bli gammal i förtid och undra sen vart tiden tog vägen för du alltid oroar och stressar över saker som är framför dig.

  Gilla

   • Gör det. Öva. När du tänker på semesterns slut eller nåt annat som hägrar eller sorgar framför försök sudda det med en mental suddgummi. Njut av det du kan nu och när dagen väl kommer kan du deppa. Du tar ju fram dina tyngder hela tiden och släpar de i helt onödan. 😍😍😍

    Liked by 1 person

   • Haha… Min mor är som du. Och jag var också så förr. Men jag råkade läsa i en bok att på det sättet tar man ut saker två -tre eller ännu flera gånger istället för en.
    I somras fick jag översvämning på jobbet medan jag var på semester. De som jobbade kvar blev instruerade att jag vill inte bli störd oavsett vad som än händer nedan är jag borta, då jag ändå inte kan göra nåt. Trots det ringde en av tjejerna att vi har fått vatten från ovanför liggande lägenheten där diskmaskinen tydligen läckte i flera månader.
    Hur som jag instruerade henne vad hon ska göra, sen släppte jag allt. Medan min mor oroade sig hela tiden. Och hon kunde inte förstå att jag inte brydde mig.
    Snart ska jag på tandköttsoperation. Mamma oroar sig redan. Jag kommer göra det först när jag sitter där. Men då desto mer. 😂😂
    Så öva.
    Jag kanske kommer sammanfattade all elände jag tycker att jag drabbades av i ett eget inlägg. Kanske. Visar man foto kan det bli tråkigt med en lång och deprimerande inlägg dock.

    Liked by 1 person

 3. Får läsa ikapp mig sen men jag förstår att du inte vill åka hem för vi har verkligen höst nu känns så i alla fall
  Otäckt med båten hoppas ingen blev skadad.. passa på att njuta nu och ha en fin dag..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s