Måste få skriva lite nu …

… Alltså ärligt, Läsare … aldrig någonsin, över alla hundratals gånger jag flygit till och från Marbella sedan 2011 (eller 2010), har det varit fullsatt på flygbussarna. Iof sig var det när jag kom ner … men behövde bara vänta 30 minuter, och det kan man stå ut med. Nu när jag ska till flygplatsen … är bussen full! Första gången det händer för mig på alla år. Så istället för bussen kl. 12.15 får jag sitta och vänta till 13.15!!! Det stressar mig en del … pga att det är köcheck-in, även med handbagage … vilket kan ta evigheter ibland. Sen ska jag genom säkerhetskontrollen också … Gaaahhhh … 😨😨😨. Men jag försöker tänka att, istället för att komma till flygplatsen 2,45 timmar tidigare, för att sedan tycka jag är för tidig och hänga i baren i ca 45 minuter innan boarding … så kanske det inte gör något att jag kommer en timme senare och gå direkt till boarding. Eller vad tycker ni? Jag är en väldigt stressad typ när det gäller tider och avgångar, helst vill jag ju alltid vara typ 45 minuter för tidigt, än fem minuter för tidigt. Tyckte jag var tidig dag till bussen, ca 35 minuter innan avgång … men redan då var det fullsatt. Man kan ju önska att jag är den enda på planet och slippa alla golfare med sina miljarder väskor som ska på bandet i incheckningen … så det går fort, och man slipper köa i en halvtimme eller mer … fan!

Undertiden i väntan på nästa buss sitter jag just nu här och skriver. Och ärligt, aldrig har jag sett så många och småstressade människor på detta café … vilket oftast är mer eller mindre tomt.

20160823_120123.jpg

… innan dess satt jag på Zest … skulle kanske åkt hit kl. 08.00 på morgonen istället för Zest för att vara säker på biljett 😬

20160823_093041.jpg

… vi får se vad som händer …

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Måste få skriva lite nu …

 1. Flyget väntar inte om man är försent. De skiter i varför du inte hann och det kan bli dyrt.
  Jag brukar alltid åka flygplatstransfer men det kanske inte finns i alla länder.
  Och jag är alltid två timmar för tidig, hellre slår igen tiden på en flygplats, än att fastna i trafik osv. Hoppas att du hann.

  Liked by 1 person

 2. GAAAHH!!! Jag skulle ha fått nervsammanbrott! Jag vill vara i gooood tid till flygplatsen. En gång var jag i så god tid så vi hann med planet innan. Haha! (Det var före nine-eleven, nu hade det inte funkat). Vi kom till flygplatsen i Atlanta långt innan vårt plan skulle gå. Tyvärr var det en trist flygplats, men jag fick se att det var ett plan på väg med samma bolag dit där vi skulle (Memphis) och där vårt plan till Sverige skulle gå från. Jag frågade om vi inte kunde få åka med? Tänkte att flygplatsen i Memphis kanske var skojigare. Jodå, det skulle gå bra, men vi skulle inte få bagaget med. Men det gjorde inget, för det var taggat direkt till Arlanda.
  När vårt plan från Memphis till slut lyfte mot Sverige så hade inte det plan vi EGENTLIGEN skulle ha åkt från Atlanta lyft. Det hade dragit in fulväder så avgångarna blev inställda. När vi landade i Sverige var det bara att gå till lost and found och säga att vårt bagage inte var med. Haha! Ibland är det jättebra att vara i goood tid 😀

  Gilla

  • Nä, kom i god tid iallafall … såg att norweigan har självcheckin automater nu på malaga airport. Smidigt om man bara reser med handbagage. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s