Även om jag är …

… i Sverige igen och börjat arbeta som vanligt så har jag kul. Känner att jag fått vila lite, och vädret är inte så dumt det heller ☺. Det enda negativa är att efter två arbetsdagar har jag fått galet ont i mina axlar och rygg … tror verkligen inte att det har med arbete att göra. Vädret mer då, som kvällen jag kom hem, de tidiga morgonen, då jag fryser och kanske spänner mig lite för mycket för att inte frysa? Jag vet inte? Sängen här hemma kanske är sämre än den i Spanien? Jag drömmer betydligt mer, vaknar, måste dricka vatten flera gånger om natten (ops, det rimmade visst 😂) … iof sig dricker jag vatten om natten i Spanien också, men jag har inte så knasiga drömmar. Och fortfarande har jag nog  inte återställt mig själv att jag sover ensam. Kanske det axlar och rygg blir påverkade av?

Vilket fall som helst så startade jag min första dag efter ledighet med att förbereda Tyrolerfest, Oktoberfest eller Beer festival, vad ni nu än kallar det, med att beställa en jäkla massa kostymer och pynt till det + annat som saknas i butiken. Sen spåna vidare på hur jag ska skylta fönstret … jag tror jag har det nu i min lilla hjärna 😅 Startade med lite ”hängdekorationer” för taket … klart! Bollar så klart, vad annars?

20160824_142038.jpg

… den näst högsta chefen kom och sa hej, vilken jag även tror kommer ta över hela koncernen inom snar framtid … vilket jag hoppas hon gör! Av hela mitt hjärta. Vår nuvarande vill ju gå i pension och jag tror inte han finner någon bättre än Therese (som dessutom är yngre än mig 😁) faktiskt, isåfall får han leta läääänge för att finna en sådan guldklimp som henne. Vi allihop tog en aw igår på Hvide lamm, runt hörnet av butiken, dvs Kultorvet. Där avslöjades om mina planer … Agnes avslöjade dem. Vilket är bra … för jag själv får en klump i magen och får dåligt samvete att lämna allt bakom mig … men jag vet också att det är något jag behöver göra, för mig själv … vilket jag har en hel del som står vid min sida och pushar mig när osäkerheten kommer krypande. Förhoppningsvis får jag tjänstledigt 😊 … de vill dock inte förlora mig. Och när Therese fick höra vad jag vill, så såg hon det nog väldigt positivt (såg det ut som) … hade jag sagt att jag bara vill flyta runt och resa hela världen, så hade det varit ett Big NEJ för tjänstledighet … men vi får se hur det hela slutar. Skönt att få ut det hela iallafall för ledningen och inte bara kollegor 😊.

Gruppbilden utan mig (jag är ju fotograf 😆). Och ni kan ju själva se … ni som följt min blogg, att leken ”Find sleeping Daniel” som varit inne i butiken … även förföljer en utanför också, fast han är inte lika så svår att finna då … 20160824_182355.jpg

… jag själv skulle vilja kalla honom Earl … som han i serien ”My name is Earl”. 😂 Men någon gång ibland kan han ha ögonen öppna 😂😂😂

20160824_182354.jpg

… väldigt trevlig första dag, trots att jag var aptrött och groggy efter resa och omställning.

ÖgaMotÖga

P.S. Jeeeezuz vilket långt inlägg!!! Kan det bero på att jag fått sova? En aning piggare trots onda axlar och ond rygg. 😊

Annonser

6 reaktioner på ”Även om jag är …

  1. Sova gör ju underverk.
    Säger som Johanna ovan, kanske borde du kolla hos läkaren om du har blodbrist eller något annat som gör dig så trött. Man ska inte vifta bort såna symptom, speciellt inte när det varar långe.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s