De två sista …

… dagar i Marbella gjorde jag knappt någonting. Och sista dagen var en riktigt slappedag … mest inomhus faktiskt, och jag sov galet mycket. Stackars The Bodyguard. Det tar ju ett par dagar för mig innan jag varvat ner och kommit till ro, där efter blir jag en sovare. Men han lyckades få ut mig en liten runda. Vi gick upp till Aloha Pueblo för lunch … minns inte vad stället heter, men det var inte El Banco … Aloha Puebla är ett väldans mysigt bostadsområde här i Nueva Andalucia, känns så pittoreskt. Full rulle var det iallafall på stället, jag blev helt andfådd och svettig av att bara titta på servitrisernas tempo … att de bara orkade löpa runt i den fart de gjorde förstår inte jag … själv höll jag på att dö bara av att sitta ner och äta.

received_10153790442501304.jpeg

… Jag hade glömt min mobil hemma, så det blev bara en bild med TB’s mobil … Tänkte att det blir fler sen … men det blev inte fler, för vi gick till Zest ett tag, sen hem … där somnade jag, vaknade, somnade, vaknade, somnade, vaknade, somnade … sen sov jag hela natten 😴

Min sista dag, och den sov jag bort 😂

ÖgaMotÖga

Annonser

15 reaktioner på ”De två sista …

  1. Trist att vara så slut att bara sover bort de goa dagarna i Spanien. Dunkanske ska gå till läkaren och kolla upp dig. Låter inte helt OK att vara så fruktansvärt trött. Du sov ju bort några dagar hemma i Sverige oxå.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s