En station jag …

… tycker är en av de vackraste jag varit på, är faktiskt en som jag är på så gott som dagligen, två gånger om dagen. Helsingörs station. Lätt att bli hemmablind, men någon gång ibland öppnas ögonen upp, och man ser …

20160825_182007.jpg

20160825_182015.jpg

20160825_182043.jpg

20160825_182139.jpg

20160825_182159.jpg

… Jag får alltid en så varm känsla i kroppen när jag travar in i den. 😍

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”En station jag …

  1. Man byggde med finess och fantasi förr i tiden. Idag bygger man bara. Även om det finns bygge som jag gillar i modern karaktär så är det bra mycket färre än jag skulle önska.
    Snyggt. Jag gillar gamla stationer både små som stora. Det är stämning i dem och inte är de lika varandra även on stommen finns där i de flesta.

    Liked by 1 person

  2. Verkligen en fin station! Fast jag åkte åt andra hållet när jag skulle till Köpenhamn från Helsingborg. Över Malmö och broen, alltså. Men jag vet att Ami och Patrik brukar ta vägen över Helsingör när dom ska till Köpenhamn. Säkert beror det på den vackra stationen 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s