Mesta av tiden …

… under denna Söndag, har jag suttit ute på balkongen och tittat på regnet. Läst nyheter, samma nyheter om och om igen … inget intressant direkt. Har haft lust att göra något, men inte kommit på vad … inte ens med ett halvt glas rödvin, är inte ens sugen på det … så nu har jag haft samma rödvin i snart fyra timmar, och fortfarande är det typ hälften kvar …

20160828_180131.jpg

… har spenderat en hel del och titta efer lägenheter i Marbella … jag har sett tre stycken som är av mitt intresse …

2016-08-28-18.37.58.jpg.jpeg

2016-08-28-18.33.50.jpg.jpeg

2016-08-28-18.23.20.jpg.jpeg

… den sista är jag mest intresserad av, även om den ser mest skruttig ut så attraherar den mig mest. Det skruttiga kan man ju pimpa till, om det nu blir den, eller hur? 😀  Jag vill gärna ha en liten trädgård, det är min önskan … så jag kan plantera lite blommor och så där 😉 Vi får väl se …

Känner mig rastlös … och är ganska spänd på vad som händer imorgon, då jag ska söka in på det där som jag vill.

Kanske jag ska försöka lägga  mig och titta på serien ”Californication”, en lättsam och smått snusklarvig serie där man kan få lite småfnitter. 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Mesta av tiden …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s