Men tjena mittbena …

… här undrade jag vilken väg jag skulle ta, höger eller vänster?

20160829_095319.jpg

… jag valde vänster … men nästan lika snabbt gick jag höger …

20160829_101501.jpg

… jo men visst … andra gången på stället. Gick inte så bra. Negativt blev det. För ”kärringen” var på möte och drop-in inställt, där stod jag redo med pirr i magen utan att få något för det … Gaaahhhhhh!!!! Inte hade de några papper heller som jag kunde fylla i hemma och skicka in, nä… det ska göras på plats i samråd med tantan, så fint det ska låta då. Va fan, jag vet ju redan vad jag vill och hur jag ska lägga upp saker och ting. Ska det vara så svårt? Får väl försöka byta en arbetsdag med någon av kollegorna för nytt försök nästa vecka.

Som en bloggare skrev i sitt inlägg … mer exakt är det Nicki som skrev: ”alla goda ting är ju 3 så nu är jag inne på min tredje …” fast hon syftade nog på en kamera, eller mobil … bildkvalité kan jag tro.

Så, som sagt … idag var det min andra gång … så tredje gången hoppas jag verkligen att den är god mot mig också. Att det blir positivt svar och gott samtal.

Fast jag erkänner att på vägen hem så kände jag mig som denna pippi … ensam, balanserande på en lina under gråa moln …

20160829_095207.jpg

… men vet ni. Jag fick min morgonpromenad i småregn ca 40 minuter sammanlagt, det är alltid något. Och det är ju bra, för igår blev det inte många steg i min stegräknare … Hahahaha 😀

screenshot_2016-08-29-10-18-24.png

Hepp … nu är det tvätt som gäller …

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Men tjena mittbena …

  1. Hej 👋.. Ja jag menade mobil men tredje gången gillt brukar ju bli bra. Så hoppas på detsamma för dig. Här blir det inga steg alls.. lyfte upp en pall skulle klättra upp i garderoben och hämta en grej då sa det pang 💥. I bäckenet på vänster sida så nu kan jag knappt gå 🚶. Så irriterande har inre tid med sånt här och regnet vräker ner ute i dag inte lite smått inte nej fullt styrka inte min dag tydligen kram!!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s