Nu har det gått snart …

… en vecka sedan jag lämnade Marbella. Och det känns som om det är mycket längre tid sedan jag var där. 4 arbetsdagar har jag haft sedan dess, känns som 100. Vad gör jag inte då för att sammanfatta dagarna jag var där … jo, jag fuskar ihop en video med Magisto, som blev så här … ni vet ju redan att den appen gör lite som den själv vill med de videos och foton man väljer …

… sen kan man göra ett litet collage också …

wp-1472478725759.jpg

… Magisto tycker nog jag är slarvig med att knåpa ihop bilder själv, så den hade tydligen gjort sin egna video till mig, som jag inte sett förrän nu. Hahaha 😀

Nu ska jag inte tjata ut er läsare med min Marbella-sjuka, men vissa dagar är värre än andra, så enkelt är det … speciellt när man längtar ner till nästa gång, förhoppningsvis i Oktober … sen får fasiken tiden gå snabbare än vad den gör … ni vet ju redan varför 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s