Jobbedags igen …

… så jag önskar er Läsare en God morgon med en morgonhimmel …

20160830_062632.jpg

… Något jag blir lite fundersam över, är om jag blivit en djurmördare utan att veta om det själv. För vad såg jag i min sko? Jo, något mosat och blodigt … ??? När och var har detta skett? Jag vet inte det själv. Nu hade jag så bråttom ut genom dörren så jag hann aldrig torka bort det där … så här går jag nu med något mosat och blod under min fot … kommer karma och tar mig nu, även om jag varit omedveten om detta ”mord”? Eller kan det varit ett självmord i min sko?

20160830_062130.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Jobbedags igen …

  1. Morgon himlen var jätte vacker och djuret måste vara en liten insekt och insekter och spindlar har väl inget blod.. Jag tror du trampat ihjäl en stor fet mygga som nyligen hade kalasat på någon och sen tog sig en tupplur i din sko.. frid vare med den 🙂

    Liked by 1 person

  2. Ajaj, så du har gått och blivit en djurmördare – inte bra 😉
    Haha! Nej det har säkert varit något som har legat i skon och skavt under foten 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s