Dålig på att blogga …

… men va fan, jag har inget att blogga om! Jag sover, äter och arbetar. Men för att göra ett inlägg idag innan midnatt … Tja, jag hade så tråkjobbigt på arbete … gör om skyltfönstret, vilket blev till en halva del bra, sen försvann min fantasi och kreation … totalt stopp där inne i hjärnfacket.

Vad gjorde jag då? Jo, det kan jag svara på. Jag gick till Turken runt hörnan och gick igenom allt de hade … slutade med, två blusar, ett par byxor och en sensommar/höstponcho … hade kunnat köpa sjukt mycket mer! Om jag varit i Spanien. Alla, redan billiga sommarklänningar, blusar och allt är nu på 50%, vet ni … man kan köpa übersnygga blusar och klänningar för 50-100 riksdaler!!!

Två av köpen kunde jag inte låta bli att klä om till på arbete … asså, älskar denna blus! 100 spänn kostade den! (hoppsan, där blev det ett rim, eller inte) …

20160831_142400.jpg

… sen har vi byxorna! Jag har inte haft byxor i detta material på hundra år … billigt och horaktigt, men wtf, älskar detaljerna på dem …

20160831_144749.jpg

2016-08-31-14.58.20.jpg.jpeg

… och bakfickorna som bryter av det ”strassiga” … Lööööve it!

20160831_144954.jpg

… sen mötte jag myshunden! Inte taxen Hubert, utan det var OH!’s hund … en gammal krake som är hur snäll som helst. Jag har mött honom på andra ställen också, som på Madam Sprunck, i baren, in i hotellrum … han är så gammal och go den hunden …

20160831_190258.jpg

… Matvaner idag var inte så bra … började med ett kokt ägg med Kalles kaviar (ett måste varje morgon), en yoggi … kl. 11.00 blev det en kebab i pita … vid 14.00 pölsemannen! Fi fasiken vad gott det är! Pölsemanden är bäst!

20160831_152433.jpg

… sen försökte jag få dagen att gå, vilket kändes som långsammare än snigelfart! Fi för satan, galet lång dag! 😴 Skyltningen är väl ganska mycket färdig, men inte fullt ut som jag vill … jag är stucked, om man säger så. Brukar ofta ha massa bra idéer, men fasiken inte nu, på 1/4 del som är kvar. Gaaahhhhh …. !😥

Vilket fall som helst kom ett tröstköp … en sensommar/höst poncho. Jag doooog när jag såg den! Ni vet … jag är svag för ponchos. Denna har till och med muddar  …

20160831_220344.jpg

Och NU mina kära Läsare, ska jag sova … 😴😊

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Dålig på att blogga …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s