Jag är ingen …

… pillertjej, ytterst sällan jag tar Alvedon eller Ipren … de få gånger då är det ett måste, när jag ligger och är halvdöd. Men idag köpte jag  den här Omega … vad den är bra för har jag ingen aning om, anledningen till att jag köpte den var för att jag läste: Bra för hjärta, hjärna och syn. Jag tyckte det lät bra, speciellt det där med hjärna 😂, så jag plockade på mig en sådan burk … Någon av er Läsare som har erfarenhet av dessa kapslar? Blir man nå klokare av dem? Får man falksyn? Får man ett bra hjärta? Om, tell me!20160902_112058.jpg

… det råkade även följa med några andra kapslar … som denna Ginger … vad den är bra för har jag ingen aning om … För den delen stötte jag på ett danskt ord som jag absolut inte visste vad det betydde … ordet Fordøjelsen, körde google translate: Godt for fordøjelsen. Vilket betyder Bra för matsmältningen. Alltså, nu har jag knappast problem med matsältning, men det borde väl vara bra för annat också? Eller? Har någon av er Läsare erfarenhet av dessa kapslar? Om, tell me. 😂

20160902_112111.jpg

… jag är totalt lost i piller/kapselvärlden och fattar inte så mycket av allt det där. Men något jag fattar är att jag inte blir mätt på dem, och är klok nog att förstå att denna lunch gör susen för min mage … 😆

20160902_133150.jpg

ÖgaMotÖga

P.S. Förresten, titta vad jag hittade i en låda med leverans … hehe, stackars krake som tappat denna fina ring när hon eller han packat varor till oss i butiken. Nu är den min! 😎😇

20160902_124654.jpg

Annonser

7 reaktioner på ”Jag är ingen …

  1. Nä,ingen alls erfarenhet.Står det något ifall det har någon gynnsam effekt på potens? inte för att jag hittils fått någon reklamation men nyfiken ändå.

    Gilla

  2. Nä,ingen erfarenhet av det.Står det något om ifall preparaten har någon gynnsam inverkan på potensen? inte för att någon klagat eller hittils gjort någon reklamation.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s