Känns verkligen …

… som höst just nu i skrivande stund. Fukten i luften, asså det regnar 😂, småkylan, lukten, och ljuset har ändrats, mot det mörkare och gråa.

Väntar på min färja … 45 minuter kvar innan den seglar *suck o stön* Ibland suger det att pendla, så mycket väntan på olika ställen, blir mer och mer negativ över detta farande. Sitter på Oh! utomhus med ett glas vin … folket som passerar här från tåg, till tåg, från färjan, till färjan, 7-eleven, take-away mat från Oh! Någon sitter och stirrar blint ut på ingenting, en annan sitter med sin gigantiska korsning mellan rottweiler och doberman med en öl. Hunden är lugn och snäll, ägaren är lugn och tyst. Alla vi ser lika halvdöda ut, lite som om tiden står still … märkta av att hösten är nära, lite depression, uppgivenhet, ge-upp-sommarrus, slow-motion, vad-gör-jag-här … ja, listan kan bli lång. En vecka sedan var folk pigga, glada och sommarrusiga … det gick snabbt ner från backen.

20160902_190303.jpg

20160902_190327.jpg

20160902_190345.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Känns verkligen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s