Ärligt talat, Läsare …

… det är schvajnigt kallt på morgonen. Nu går man med blus, kavaj , skinnjacka och poncho igen, men fryser. Bara långkallingar och vantar som saknas … ja, raggsockor också 😉. Löven börjar falla, träden de börjar bli nakna … undrar om de fryser? Går i ide, som björnar … fasiken, jag borde vara en björn …

20160905_071135.jpg

… det enda positiva med att det börjar bli kallt och snart slut på året, är att lite mer värme väntas till nästa år. Känns också som om tiden kommer gå i rasande fart, vilket jag inte trodde den skulle göra … men jag har kanske fel. Fast just nu hinner jag knappt med det jag ska göra om dagarna, och om dagarna går i den farten … ja, då är vi snart i år 2017. 😊 Så jag hoppas jag hinner med tiden, det har ju redan gått drygt en vecka in i September *hjälp*.

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Ärligt talat, Läsare …

 1. Just nu så låter höstkyla alldeles underbart. Vi har en riktig värmebölja just nu med 35-38 gr på dagarna och 28-30 på nätterna. Vilket gör att det är svårt att sova och man orkar inte göra någonting på dagarna. Är väl OK med dessa temperaturer någon dag då och då men nu har det varat i snart en vecka.
  Har besök från Sverige som säger att deras längtan efter att flytta söderut nu är botad. Alledels för varmt. Jo så några svala grader kan du väl skicka ner så skickar jag upp några varma. 🙂 🙂

  Liked by 1 person

 2. Men alltså… Nu tar du i! Det är 5:e september idag och en vecka är såvitt jag vet sju dagar. KNAPPT en vecka in i september har det gått. Så långt kan jag sträcka mig. 🙂

  Gilla

 3. Vi hade +4 i morse i södra Finland men nästan +20 på dagen då vi fick sol.
  Det är det här som är härligt med hösten.
  Men hela mörka vintern ser jag inte så jättemycket fram emot. Speciellt inte den halka som uppstår då det ibland är ”varmt” och ibland fryser på 🙂

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s