Hello, hello …

… era tomtar och troll. Nu sitter man på balkongen igen och lapar sol … efter ett möte med en obehaglig, luden och rälig typ. Tur jag inte har någon spindelfobi, dock skulle jag säkerligen skrika och flaxa med både armar och ben om den hamnat på mig … det gör jag med mindre kryp också om de blir för närgångna …

Här har vi imse vimse spindel.

20160906_152545.jpg

20160906_152530.jpg

… det är grannen Ville som har den där … han är så feg att han inte vågar klappa sin nya kompis 😂😂😂 … fast det skulle inte jag våga heller, så inget fel att hålla händerna utanför terrariumet. Hur nu Ville ska dekorera detta med dödskallar vet inte jag … bara glad att jag slipper se på 😅.

Otroligt vacker dag idag, så vacker att jag blev lite sugen på att palla äpplen från en annan granne … men jag höll fingrarna i styr, jag vågar inte palla äpplen hos den gubben … för ser han det, får man en hagelbössa riktad mot sig.

20160906_152304.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Hello, hello …

  1. Hola hola,
    spindlar förefaller att vara ganska onödiga djur.Men det är kul att studera deras avancerade nätbygge.Där ligger vi människor i lä.Synd på så fina äpplen.Kan du inte gå dit på kvällen?Han kan väl ändå inte ha mörkersikte på bössan.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s