Under mitt morgonkaffe …

… ute på balkongen, fick jag en tanke om jag skulle gå till brorsans pool för ett dopp. Kändes ganska okej med temperaturen och solen som finns här nu … tills den där vindpusten kom. Dålig idė det där med sista doppet i år … har annat att göra än att frysa och bli sjuk 😉.

Något jag borde sätta igång med är spanska-appen. Kom på igår att jag inte ”pluggat” spanskan sedan jag satt på balkongen i Marbella. Så när jag öppnade appen, så visade det sig att jag var tvungen att starta om från början … eller inte helt från början, delvis. De ord som jag haft lite problem med att få in i ärthjärnan. Fast det är bra att slängas tillbaka lite då och då, upprepning. Något jag har jäkligt svårt för är klädesplagg … gaaahhhh … skitsvårt är det att komma ihåg. Men, men, bara till att tjata och tjata tills de fastnar. 3% kunskap har jag nu … hahaha … 😂. Men skam den som ger sig …

20160905_125636.jpg

… nu ska jag fixa mig lite så jag kan gå och leverera döskallar till en fågelspindel, den ska få lite leksaker 😂 …

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Under mitt morgonkaffe …

  1. Som du väl vet är det italienskan som gäller för mig. Eftersom jag hänger ned hustrun i klädaffärer så kan jag några ord. Vestito som betyder klänning och Pantalone som betyder byxor. Eftersom vi båda köpte skor senast så vet jag att det heter Scarpe. Vad heter motsvarande på spanska?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s