Inte för att jag …

… sitter och glor på reality såpor, men top model brukar jag faktiskt se på, då jag tycker det är kul att se hur modellerna förvandlas med make-up, hår och kläder … som tur är har jag möjlighet att ”snabbspola”, så jag slipper se tjut, snack och annat blaj mellan det roliga omvandlingarna 😆. Men en fråga: Varför i hela friden måste det skrikas så där så det skär långt in i öronen? Det skriks på det där fjantiga och gälla nivån, så fort de får något jurybrev, när dörrar öppnas, när de ser någon gammal modell, när de ser någon ”känd” fotograf … mellan där så bölas det, skitsnackas så man blir lam i trumhinnan … som sagt, tur man kan spola förbi det där …

Denna runda är det plus size modeller, med andra ord, inte en storlek mindre än 42.

wp-1473225597919.png

… ja, det var min fråga denna gång. Varför skriks det så mycket? Oavsett om de blir bedda om att göra det, ingår i manus, liksom för att göra programmet mer ”spännande”, ”glatt”, ”livligt”, eller inte … vad vet jag? Räcker att jag hör dessa gälla och hysteriska skrik från tonårstjejer i butiken, medans de fnittrar och lever rövare … gaaahhhhh!

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Inte för att jag …

 1. Top Model med Tyra Banks tittade jag på när jag hade Boxer.De där som du lagt upp foton på,är det årets deltagare? några fulare tjejer får man sannerligen leta efter.Det var sjönhetstävling i byn-ingen vann.Typ.
  Ha en bra,solig och rolig dag!

  Liked by 1 person

 2. Tittade på några avsnitt av Ellen DeGeneres program och fuck me sideways… där skreks det inte bara utan kvinnorna stod och hoppade, skrek och viftade på händerna! Värsta jag vet! Ja, förutom då när de står med vidöppen mun och stirrig blick för att försöka se förvånade ut. STÄNG MUN FÖR FAN!
  Så, tack för utkräket! 🙂

  Liked by 1 person

 3. Amerikansk påhitt att skrika.
  De första svenska programmet var ingen skrik tjejerna stod, log och såg tråkiga ut. Nu peppas de för att få upp farten så de får instruktioner att de ska vara livade. Konflikterna skapas också av filmteamet.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s