Vet inte riktigt …

… vart jag har mig själv idag. Ni vet, sådana dagar man vara vill gräva ner sig i jorden och aldrig komma upp igen. Man går liksom likgiltig och orkar inte bry sig om något. Det enda som ekar i huvudet är uttrycket: Bläääääää …..

Jag vet att det kommer gå över, och när det väl går över är jag glad och laddad igen. Men just nu känns det så menlöst, jag känner ostimulerad … måste ha nytt i lilla huvudet innan jag blir galen. Jag är så trött på detta eviga (känns det som) pendlande, det är liksom inget liv jag vill leva med länge till. Jag vill ha utveckling, jag vill ha fritid, jag vill uppleva, jag vill känna … inte gå som en jävla robot.

Spy lite galla inlägg, tack.

wp-1473412889245.jpg

wp-1473412885074.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Vet inte riktigt …

  1. Det borde finnas möjlighet där folk kunde byta jobb med varandra en vecka eller så.Jag är så trött på denna vedhuggning.Skall vi byta en vecka? Tänk att få vara nära nära,tätt tätt med Agnes eller Rana…ojojoj.Vi byter jobb direkt.En vecka minst.Ha en fin fortsättning på dagen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s