Fy för den lede …

… vilket jäkla uppvaknande ur sömn jag fick imorse. Stress så in i bomben. Flög upp ur sängen som en dåre, slängde mig in i dusch och tandborstning … snabbt på med kläder och lite make-up. Überstressad var jag. Och under dessa minuter svor jag inom mig själv: Fan fan fan fan fan fan fan …. tills jag kom på ett till extra FAAAAAN!!! Hur i helskotta ska jag lösa detta?! Jag ska söka utbildningen idag mellan kl. 10.00 -12.00, och sonen ska jag följa med till Ängelholms sjukhus för njurröntgen, han ska vara där 11.00 … hur ska jag få ihop det?! Okej, sonen går före … jag får vänta med mitt tänkte jag, en aning bittert faktiskt … men så är det. Tills jag kom på att det är bara Söndag idag 😆. Det är imorgon, Måndag, som jag ska göra mitt …

Så blir det när man inte har vant sig vid att jag faktiskt är ledig Lördagar också, jag jobbade ju nästan varje lördag förr … tar ett tag innan man vänjer sig … så jo, jag trodde det var Måndag idag.

Blev klar med Scull no. 2 igår …

fb_img_1473580797066.jpg

… och påbörjade en ny …

20160910_183157.jpg

… Lördagskvällen var lugn, och jag somnade innan 22.00 … men som sagt, så klart jag vaknade vid 00.30, somnade om, vaknade vid 06.00 … somnade om … och vaknade med en stress som jag väldigt sällan har …

Trevlig Söndag!

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Fy för den lede …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s