Som sagt, tredje gången gilt …

… känns väldigt, väldigt bra efter utbilningsansökan. Tantan var positiv och det känns som om jag redan är inne, då hon sa att jag redan nu kan kontakta csn för utbildningsstöd. Jag kommer börjar denna utbildning den 2 januari 2017 … känns långt till dess, men tiden går ju så fort. Planering inför en långweekend till Marbella börjar också ta form, Gud vad jag längtar, så jag spricker.

Sitter och steker i solen här hemma nu, galet varmt för att vara september. Tänkte bada i poolen … två gånger har jag varit i, till knäna 😂 … vattnet är iskallt. Finns bara en sak att göra för att lyckas doppa mig, och det är bomben! Frågan är bara, om jag kommer överleva av chocken som kroppen kommer få. Försöker tänka på på finnarna och andra vinterbadare … lyckas de, så ska väl jag också lyckas, eller hur? 😂

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Som sagt, tredje gången gilt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s