Aldrig någonsin …

… får man vara ensam … är det inte den ena så är det den andra. Gömde mig på färjan hem, vad tror ni händer då? Jo, den här bruden kom med sina ”bunny ears” och sa: Tjing tjing!!! Håvade upp en massa slantar … och helt plötsligt satt jag och log ikapp med henne med ett glas vitt vin … jag tackar, tackar för det 😂. Dock tackade jag henne inte för pipan i munnen. För det första är det rökförbud vid bordet, och vakterna står och stirrar med onda ögon på oss … inte på mig, men henne. För det andra var det inte alls hyggligt mot mig! Mina Pez hjälpte mig inte denna gång. Fan! Ser jag denna kvinna igen lägger jag benen på ryggen och låser in mig på toaletten. Ska inte gå in i rökbåset igen för en kvinna med slantar och pipa i käften … fast hur skulle hon veta? Hon känner ju inte mig.

2016-09-16-20.07.02.jpg.jpeg

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Aldrig någonsin …

 1. Fniss du är rolig du 🙂
  Hoppas du klarar av att sluta röka.. Jag rökte ett paket om dagen förr sen svimmade jag hemma och hamnade på sjukhus dom hittade 2 magsår sen dess har jag inte rökt en enda cigarett,,

  Dom sa att det finns inget som stressar kroppen så mycket som rökning och ville jag bli av med magsåren så var det bara att lägga av..

  Kort sagt det gick inte att röka på det förbaskade sjukhuset jag hade ingen större lust att åka ner 7 våningar och gå ut på gatan i morgonrock likblek och såg förmodligen halvdöd ut var också osäker på om jag skulle hitta tillbaks till min avdelning SÖS har ju olika hissar och byggnader överallt..

  Efter tre dagar fick jag åka hem tänkte att jag skulle testa hur länge jag kunde låta bli att röka gick en dag i taget , nu har det gått 8 år och 3 månader och jag är inte alls sugen tänker aldrig på cigaretter..
  Däremot tycker jag att det luktar gott när andra röker och jag klagar aldrig på rökare som många gör mig stör det inte alls om folk vill röka..

  Men jag håller tummarna att du lyckas för det där med KOL tycker jag är läskigt, jag 2 bloggvänner här på WP som har KOL tycker så synd om dom..

  Ja det här blev en halv roman men ville bara försöka att peppa dig lite..
  Ha en fin helg nu och du Kram 🙂

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s