Resan hemåt …

… hade jag sjukt dålig internet, så då kom boken Mördar-Anders fram … galet rolig 😂. Så nu efter jag svor över dålig anslutning, så är jag glad att jag hade det … hahaha …

20160917_173146.jpg

… mycket folk på jobb, tack för det också … för då slapp jag trassla upp alla elastikband till ansiktsmaskerna som trasslat in sig i varandra vilket höll på att få mig till en riktig cocobanana… gaaahhhh! Terapiarbete de luxe!!! Men det behövs göras mellan varven, finns inget värre än när man ska trassla upp dessa framför en kund … det ska bara vara att enkelt ta upp ett och sätta fast i masken, speciellt när det är kö. Då bör man inte stå och fiffla med fågelbon, eller hur? 😊 … (det på bilden är en pyttepytteminiklump än som var först)

20160917_144017.jpg

… vilket fall som helst, jag mötte ”kvinnan” igen på väg till arbete … i en annan utstyrsel … denna gång lyckades hon inte med sina stålar att få mig på fall … kan bero på att hon lämnat pipan hemma och att jag satte skygglapparna på mig, satte mig på ett ställe jag aldrig brukar sitta på: Ha! Ett noll till mig!!! skrek jag nästan till henne när jag gick av färjan.

2016-09-17-08.34.14.jpg.jpeg

… när jag sitter just nu och skriver, tänkte jag på att jag ska ta foto på alla okända människor som kommer fram och snackar, vilket jag inte ber om att de gör. Men det händer väldigt ofta, även om jag vänder ryggen till, slår dövörat till … så ska de snacka. Fast eftersom jag skriver detta så är det väl ingen käft som kommer och vill ha sällskap … eller så kommer jag inte våga fråga … vi får se, 😂

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Resan hemåt …

  1. Jag gillade också den där boken (fast den var lite väl skruvad ibland), fast jag vågade knappt börja läsa den av nån anledning… 😉

    Jag ÄLSKAR att reda ut sånt där trassel! Faktiskt ett av mina favoritnöjen. På riktigt! 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s