Blev sänd en bild …

… igår kväll, som fick mig att nästan skrika ut. Så fint, så fint … står knappt ut här mer, men vet ni … om ett tag sitter jag själv där ute på balkongen … flyg är bokat och klart 😍

moon.jpg

… men vi här i Helsingborg hade faktiskt en vacker solnedgång också … denna bild är tagen från färjan …

20160917_191717.jpg

… och med tal om färja och folk som alltid ska prata … här är en, jag känner inte honom, vet inte vad han heter, vet bara att han är från israel och bott här i 6 år, eller om det var nio? Jag vågade iallafall fråga om jag fick ta en bild 😂 Han är ändå den mest ”normala” som vill prata.

20160917_190752.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Blev sänd en bild …

  1. Det absolut värsta jag vet är folk som ska börja prata med en…jag har en tendens att dra sådan till mig…
    HATAR att sitta och småprata-värst är om man sitter på angiven plats och ska sitta många timmar med något som babblar oavbrutet. Vissa fattar ju inte ens när man tar på stora lurar eller försöker läsa….nej, tystnad åt folket! 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s