Gissa om det …

… börjar bli segt att komma upp på morgonen nu. Det är svart och kallt. När jag låste dörren nu imorse vid 06.20, fick jag en mindre chock … fi fan för den lede vilken istid jag hamnade i … tur att jag valde att ha ponchon över jackan … och gissa om att jag ska rota fram vantar när jag kommer hem från arbete ikväll … mina fingrar är stelfrusna just nu i skrivande stund …

2016-09-19-06.28.14.png.png

20160919_062711.jpg

… så det är skönt att detta är gjort …

2016-09-18-19.40.48.jpg.jpeg

… så nu vill jag att dagarna går fort som attan … 😄

Godmorgon, måste snurra in händerna nu i ponchon så jag inte får köldskador på dem.

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Gissa om det …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s