När jag kom hem …

… igår, fanns det ett brev till mig … ett brev som jag fick hjärtat i halsgropen av. Blandad med iver och skräck i min lilla kropp och knopp slet jag upp kuvertet … okej, inget speciellt besked … men jag och sonen fick oss ett gott skratt, så mycket att jag råkade kladda ner soya på det, ja, faktiskt så pass viktigt att jag blev nervös för det också, för det ska sändas tillbaka med min underskrift … och hur snyggt är det med soyafläckar som inte gick helt bort? Ja ja, gjort är gjort … men skit i soyan nu. Det vi skrattade över var den lilla skriften sidan på papperet. Aldrig någonsin har jag varit med om att någon ”myndighet”skriver en extra rad på det här viset … 😂😂😂 … fast det är kanske vanligt nu för tiden, vad vet jag.

2016-09-20-06.23.57.jpg.jpeg

… Tiden går ganska fort nu tycker jag, lite för fort. Så fort Halloween är över kommer allt gå i rasande fart.

Nu är det redan mitten av September … mer än det till och med … och så är det en ny dag. Som ni flesta vet är jag allergisk mot fåglar. Alltså inte allergisk allergisk, utan mer allergisk för jag tycker de är så räliga, håller andan varje gång någon flaxar förbi, man vet aldrig hur mycket äckligt de flaxar loss och jag har ingen lust att andas in fågellöss och annat de har på sig … gissa om jag näst intill går med blått ansikte, när jag går genom en flock stadsduvor och stadsmåsar … örk, vad de är äckliga. 😝💀

Men det såg ändå väldigt fridfullt ut där uppe på ledningarna, om inget annat var det en fin himmel medans jag väntade på bussen för ett litet tag sedan.

20160920_062928.jpg

… Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”När jag kom hem …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s