Halloween uppbyggnad …

… är i full gång, och det är inte speciellt enkelt att få till det … men det går framåt. Jag och Agnes slet ganska rejält igår … fortsättning idag. Kroppen var helt slut efter arbetspasset, ben och fötter kändes helt förlamade, ryggen si så där och armarna var som överkokta spagettin. Gissa om jag stöp i säng när jag kom hem … Men innan dess hann vi med en miniAW med Danne … och jag ville ta bild så klart. Vad Danne påpekade då var: Ja … detta känns som om man sett hundra gånger förr. Han syftade på att mina AWbilder ser ju likadana ut varje gång … och jo, det ger jag honom rätt i … men något som skiljer sig med denna från de andra är att det finns gröna lampor mellan dessa två nissar, det har aldrig varit med förr …

20160920_182505.jpg

… inte heller suddig bild …

20160920_182501.jpg

… så jag säger: Ha! Det var visst en skillnad mellan de andra AWbilderna och dessa två 😉😅

Godmorgon, nu har halva veckan snart gått …

ÖgaMotÖga

P.S. Jag ska läsa era bloggar nu … ligger efter med dem, då sömnen tog mig innan 22.00 igår …

Annonser

11 reaktioner på ”Halloween uppbyggnad …

  1. Jag brukar älska maskerader och tjejerna är bjudna på Halloweenfest, dock inte på rätt datum. Förra året såg Isabella ut så här: https://justnujusthar.com/2015/11/01/vi-forvandlar-isabella-till-en-zombiebrud/ och så här: https://justnujusthar.com/2015/10/07/halloweenfirande-som-maleficent-zombie-och-monster-high/
    Jag hade en idé om att klä ut mig till Hattmakaren, men än har det inte dykt upp något sug att maskera om oss, men jag hoppas det gör det tills det är dags 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s