Vilken rörig morgon …

… det blev för mig. Jag hade en liten sovmorgon, grejen är den att jag blir lite förvirrad när mina rutiner bryts. Så istället för att sätta klockan på 07.40, satte jag den på 08.40 … jag tänkte liksom tjugo i åtta … och då hamnade det en åtta istället för en sjua.

När jag väl kom ut så bar det av till Helsingborg, till Butterick’s där. Så jag tog ingen kaffe på Ebba’s fik …

20160913_174526.jpg

… sen sprang jag vidare till färjan …

20160923_100825.jpg

… med ingen blombukett i min famn. Hoppade på en färja, den sämsta färjan som pendlar över sundet … ni anar inte ljudnivån här … fy för den lede. Kan tro jag sitter i ett ekande församlingshem … Längtar tills jag är i land.

Godmorgon.

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Vilken rörig morgon …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s