Det där med videos …

… jag ska ju försöka komma ihåg och lära mig filma mer än vad jag gör, vilket går si så där med. Jag kom på det imorse när jag äntligen fick mig själv till att överföra mobilbilder till min dator … jag är urusel på det där, måste bli bättre på det också. Vilket fall som helst … jag såg att jag hade några små filmsnuttar i mobilen, tänkte då att jag kan ju öva mig lite på att klippa ihop en liten youtube video … jag höll på att bli gaaaalen!!! Tog lång tid och jag svor åt mig själv hur jäkla dålig jag är! Men vet ni, övning ger färdighet … och jag har iallafall lärt mig att aldrig mer filma med ”stående” kamera, utan alltid med ”liggande”, resultatet är ju ganska trist video, men som sagt … nästa gång! Jag ska filma som faaaan så fort jag kommer hem till trakterna igen 😀 … sen jäklar ska jag knåpa ihop något bra … hahaha … Jepp, nu ska jag fortsätta nörda ner mig i teknikens värld.

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Det där med videos …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s