Längsta resa till jobb …

… på länge, kan bero på att jag håller på att spricka av abstinent efter nikotin … Försöker inte tänka på det, trycker i mig Pez, drömmer mig bort … Söndagmorgon lämnar jag Köpenhamn, ska försöka sova på flyget, så jag inte är så trött när jag kommer till Marbella. Ska bli spännande att se den nya lägenheten … enligt The Bodyguard så ska jag kunna titta över till Afrika när jag duschar … eller har jag redan skrivit det? 😑 Balkongen är mindre än den vi har nu, men jag hoppas några blommor får plats. 😆 Gissa om jag ska till mitt tapasställe inne i stan … ska äta myyyycket! Måste också till Planet beat och trycka i mig några Jalapeno y queso. Lite sushi hos japanen på hörnan vore inte heller så dumt. Galet sugen på massa mat nu, jag ska ha matfrossa när jag kommer hem till Marbella … kanske skulle köra mitt egna lilla Tapas race? 😁

La concha marbella

Ska packa min väska ikväll, sista natten jag sover hemma, sen är det ett tag hos syrran.

Om ni undrar om jag är uttråkad, så är svaret ja …

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Längsta resa till jobb …

  1. Det går inte att sluta tvärt.Du har bestämt dig,det märks men låt det ta sin tid.Ha en cigg eller några under dygnet,dra ett par bloss,fimpa och spara så länge det går.Du skall se att det går att sluta när du sakta trappar ner.Bestäm dig för att vara rökfri den dagen du skall bosätta dig i Spanien.Tre månader med succesiv nedtrappning är en rimlig tid.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s