Vilken dag! Eller …

… i och för sig så har dagen varit som de senaste dagar varit, vakna, jobba, sova … och äta där mellan. En överraskelse jag fick, det var runt 16.00 då Agnes gapade efter mig … jag tänkte genast ”vad har jag nu gjort!!!” Eller näää, det tänkte jag inte. För hon såg himla glad ut … och lite så där små fnittrig. Jag lämnade de franska kunder som strosade runt i butiken och gick till henne … då säger hon!

… och jag blev blyg … Så kommer hon med denna! Min bästa efterrätt, och frukost om jag nu får välja själv … hallon, äpplen, päron, hallon, banan, melon, ananas och halv persika … med vaniljsås! Kan det bli bättre? Och det är som lilla snapchatten ovan, GRATTIS i förskott!!! Vi jobbar ju inte mer innan jag åker ner till Marbella och när jag fyller år … så Yepp, hon tog mig där så jag näst blev tårögd. 😀 Ni vet … jag gillar ju inte tårta, bakelser, kakor och sån’t tjafs speciellt mycket … får jag välja så är det fruktsallad, snyggt skivat, tärnat och upplagt med glass eller vaniljsås … sån är jag … jag är precis på gränsen till chokladpudding och smulpaj, helst då med glass eller vaniljsås … det där med grädde, det har jag svårt för … om det ska vara, då ska det vara väldans mycket socker i, eller oboy … hahaha …

20160928_153452.jpg

… och det där med snapchat … jösses … man får ju nytt hela tiden! Hahaha … Sonen frågade om jag har 50-årskris, han tycker ju detta är urgammalt och så jäkla löjligt, så han skäms över mig :-O Men jag kan inte låta bli … men ni som följt mig längre tid, vet nog också i detta laget att jag tröttnar ganska snabbt på vissa saker 😀 … Ge mig ett par dagar till så slipper ni se detta igen, 😉 Som vad hände med GIF-bilderna? Jag som var så ”besatt” av det tidigare har knappt gjort dem på längre tid …

screenshot_2016-09-29-00-03-36.png

Nu måste jag sova, det blev ett sent inlägg … skyller på Agnes, det är hon som speedat upp mig under resan … och jag kan knappt vänta tills att jobba med henne igen … för vi har kommit överrens att jag ska ta med mina larviga frågespel, så vi har något att göra under pendlingen. Äntligen! Har jag funnit en likasinnad som mig, som älskar dessa spel!!! Hahaha 😀 Men det blir efter jag kommer hem från Marbella.

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Vilken dag! Eller …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s