För många herrans år sedan …

… hade jag en dröm, som har etsat sig fast i bakhuvudet på något konstigt sätt. Den handlade om ingenting egentligen … bara ord som sades: ”När du är 45 år, kommer du antingen dö eller bli miljonär.” Okej, vad gör jag nu? Jo, jag spelade precis på lotto, annars har jag ju ingen chans att bli miljonär … och jag har liksom ett dygn innan jag blir 46. Så antingen vinner jag eller så dör jag … om jag inte uppdaterar något på bloggen imorgon, så vet ni vad som hänt 😉

Jag vet … man ska inte skämta om döden …

wp-1475225902689.png

… bara att hålla tummen nu 😂

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”För många herrans år sedan …

 1. Usch, vilken läskig dröm! Men jag har hört många som på allvar har en idé om att de inte kommer att bli äldre än 50, och det har de inte drömt, de är bara helt övertygade. Du verkar vara i bra form, så jag gissar att du vaknar upp i morgon till en härlig födelsedag, vare sig det blir som miljonär eller inte 🙂

  Liked by 1 person

  • Än lever jag! Men fy att ha sådana tankar som du skriver! 😨Det har inte jag kan jag tala om … vill ju aldrig dö! Så nyfiken på hur vår planet utvecklas och då har jag inte tid att hamna i paradiset … eller helvetet 😉

   Liked by 1 person

   • Samma här! Men efter 40 märker jag både på mig själv och andra att kroppen inte är lika tålig. Det är nog viktigare nu att ta hand om sig. Min bror som bara är 50 fick en hjärtinfarkt helt chockartat förra året, och nu har han fått hjärtsvikt. Han känner däremot inte till ordet motion, och bra kost vet han nog inte heller vad det är. Han är inte överviktig, så att han skulle drabbas kom som en total överraskning, men som sagt, efter 40 får man ingenting gratis längre. Det lät deppigt 😉 Men så var det inte menat, mer ett konstaterande. Själv tycker jag faktiskt att livet är som bäst just nu 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s