Man kan ju undra …

… om det är äckligt, osunt eller bara missbruk. Det där med mat … i två dagar har mina tankar kretsat runt mat. Tapas, kebab, husmanskost, grillade köttstycken, potatissallad … det gick så långt att jag redan vid 07.05 trakasserade min syster att vi måste äta sushi på Tokyo 15 ikväll. Om hon nu är helt slutkörd efter sin salsakurs, ja, hon har börjat dansa salsa!, så går jag dit ensam och frossar.

Vilket fall som helst … jag blev så jäkla sugen på mat, så det blev en kokt med bröd från Pressbyrån kl. 07.10 … vidare in på färjan och det blev röd pölse … skulle kunna slafsa i mig hur mycket som helst nu … sugen på allt! Hungrig? Nja, inte speciellt …

20160930_072734.jpg

… annars en ny grej under resor … korsord online.

wp-1475210154669.png

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Man kan ju undra …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s